Het concept van Festies


Al op jonge leeftijd wist ik dat ik op een dag een eigen bedrijf ging starten. Waar kleding je nog wel eens kan verrassen omdat het toch niet zo mooi staat, het je lichaam net niet accentueert zodat jij je comfortabel voelt of omdat het toch niet zo lekker zit als je had gehoopt, stelt een sieraad je nooit teleur. En dat is wat ik eind 2019 wilde uitdragen met Festies: een webshop met sieraden voor iedere smaak, gelegenheid of leeftijd. Sieraden die je elke dag met veel plezier kan dragen, zodat jij je op het allermooist voelt! 


Oorspronkelijk zijn we begonnen met een cadeau-concept. Jij kiest een sieraad uit wat je graag cadeau wilt geven en wij pakken het in met een wensflesje en droogbloemen. Dit concept sloeg ontzettend goed aan zo voor de feestdagen en is nog steeds ons meest unieke artikel van de webshop! Door de jaren heen is onze collectie gegroeid en hebben we naast minimalistische sieraden ook statement pieces in huis. Goud of zilver, alles is waterproof en allergievrij. 

 

Alle sieraden worden met zorg en liefde ingepakt en je hebt ze vaak de volgende dag al in huis. Makkelijk, snel en voor een leuke prijs. We willen dat jij je nog mooier voelt dan dat je al bent én ervoor zorgen dat jij je zelfverzekerd voelt met je eigen stijlkeuzes. Dagelijks werken we met ons team aan Festies zodat jij volledig on trend van onze betaalbare sieraden kan genieten! Twijfel niet om contact op te nemen, we staan voor je klaar. 

"The power lies within you, let Festies Jewelry help you a little."

Liefs, Rosita